Track record van Berckheijde Fondsen

Uiteraard kan Berckheijde Vastgoed Beleggingen B.V. het trackrecord van haar fondsen op een rij zetten. Echter, wij vinden dat niet heel erg zinvol om de volgende redenen:
  • er is bij ons sprake (geweest) van vastgoedfondsen met heel verschillende type vastgoed waaronder winkels, stand alone supermarktwinkels, een klein en twee zeer grote distributiecentra, grote vrachtwagenshowroom / werkplaats, groot multi-tenant kantoor, etc.
  • er is soms gewerkt met zeer hoge Loan-to-Value startsituaties, maar ook met 60% (ev) - 40% (vv).
  • de externe omstandigheden hebben soms zeer goed in het voordeel van een fonds gewerkt, maar soms ook uitermate negatief.
  • er is een fonds geweest waar door een nerveuze bank, het fonds afstevende op een faillissement. Echter, we hebben toen snel een obligatiefonds opgezet om met een fikse discount de bewuste lening over te nemen. De oorspronkelijke eigenvermogen- verschaffers in dit fonds konden als eerste inschrijven op de bewuste obligatielening. Degene die hebben meegedaan, hebben een spectaculair rendement gemaakt. Inmiddels is het fonds na een succesvolle verkoop van één van de objecten, in afgeslankte vorm voortgezet.
  • natuurlijk is een klinkend track record leuk om te tonen, maar het garandeert u helemaal niets als u in een nieuw fonds instapt. Wij hebben niet alleen klinkende resultaten behaald, dat is een feit. Wel hebben wij enige reputatie opgebouwd om met volhardendheid, rust en creativiteit grote brokken te voorkomen of zelfs uiteindelijk om te buigen naar prima resulaten.