Routebeschrijving

MET DE AUTO

Vanuit de richting Rotterdam/Den Haag/Utrecht
Houdt op knooppunt Prins Clausplein (knooppunt A4/A12 bij Den Haag) de A12 richting Den Haag aan. Ga aan het einde van de Utrechtse Baan rechts richting Wassenaar (N44). De N44 gaat over in de A44. Neem afslag 6 (Leiden Centrum/Katwijk) en ga aan het einde van de afslag linksaf richting Katwijk (N206). Volg de N206 richting Haarlem / Noordwijk en neem de afslag Noordwijk ESA-Estec. Ga bij het einde van de afslag linksaf en neem de rotonde voor drie kwart. U rijdt dan via het viaduct over de N206 richting een volgende rotonde die u wederom voor drie kwart neemt. Dit is de 's-Gravendijkseweg. Na ongeveer 300 meter neemt u de eerste afslag aan uw linker hand: Kapteynstraat. Ons kantoor is gevestigd op nummer 1 (het hoekpand) suite 220.

Vanuit de richting Amsterdam/Schiphol
Houdt op knooppunt Burgerveen (waar A4 en A44 splitsen) de A44 richting Den Haag Centrum / Leiden-West aan. Neem afslag 6 (Leiden/Katwijk). Volg de N206 richting Haarlem / Noordwijk en neem de afslag Noordwijk ESA-Estec. Ga bij het einde van de afslag linksaf en neem de rotonde voor drie kwart. U rijdt dan over de N206 richting een volgende rotende die u wederom voor drie kwart neemt. Dit is de 's-Gravendijkseweg. Na ongeveer 300 meter neemt u de eerste afslag aan uw linkerhand: Kapteynstraat. Ons kantoor is gevestigd op nummer 1 (het hoekpand) suite 220.

Parkeerplaatsen
Indien beschikbaar, gelieve gebruik te maken van één van de twee Berckheijde Vastgoed Beleggingen parkeerplaatsen, direct rechts van de ingang van het gebouw.

Kapteynstraat 1, 2201BB Noordwijk