• Matthijs den Os

Matthijs den Os

Functie:
managing partner

Ervaring:
Matthijs (1961) is na zijn afstuderen als Fiscaal Econoom aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, in 1987 gaan werken als belastingadviseur bij Coopers & Lybrand (nu PWC) in Amsterdam. Hij is daar werkzaam geweest op de afdeling die zich bezig hield met de advisering aan Expats. Matthijs heeft zelf twee jaar als Expat in Chicago gewerkt en is na terugkomst in 1997, als equity partner toegetreden tot Zirkzee Groep accountants en belastingadviseurs (nu Wecountancy), waar hij tussen 1 januari 2018 en 31 december 2021 managing partner is geweest. Eind 2021 is hij volgens planning uitgetreden.

Matthijs is sinds 1997 zelf investeerder geweest in zo'n 25 vastgoedfondsen die destijds door verschillende aanbieders op de markt zijn gebracht. Ook heeft hij bij een aantal fondsen verschillende functies bekleed. Momenteel participeert hij direct / indirect in alle Berckheijde fondsen onder het motto "put your money where your mouth is". Matthijs houdt momenteel belangen in 5 niet-Berckheijde vastgoedfondsen. Kortom zijn ervaring houdt niet op bij Berckheijde fondsen.

Naast zijn werkzaamheden voor Berckheijde, treedt hij ook op als informal investor bij onder andere techno starters in SBIC I - building in Noordwijk.