Over Berckheijde

Wanneer de keuze om in vastgoed te beleggen is gemaakt, moet vervolgens bepaald worden welk deel in beursgenoteerde aandelen te beleggen en welk deel in direct vastgoed.

Beleggen in direct vastgoed heeft als voordeel dat de performance van de vastgoed beleggingen niet is gecorreleerd aan het algemene beurssentiment.

Tevens krijgt u twee maal per jaar informatie over uw beleggingsobjecten en kunt u desgewenst direct contact opnemen voor uw vragen en opmerkingen.

Beleggen in direct vastgoed via Berckheijde betekent dat u profiteert van de voordelen die beleggen in direct vastgoed met zich meebrengt. Tegelijkertijd neemt Berckheijde de operationele aandacht die dit vergt, in nauwe samenwerking met Basis Bedrijfshuisvesting Leiden, van u over.

Berckheijde streeft er naar om nieuwe vastgoedproposities aan te bieden die gelegen zijn in de randstedelijke regio. Wij noemen dit "beleggen-rond-de-koffie-pot". Door de uittocht van traditionele financiers bij een aantal Berckheijde fondsen, heeft Berckheijde vanaf 2016 ook succesvol een aantal obligatieleningen uitgegeven. 

Gezien het feit dat Berckheijde Vastgoed Beleggingen B.V. niet beschikt over een AFM-vergunning worden nieuwe proposities uitsluitend in besloten kring aangeboden.